De 4 blondinerna

De 4 blondinerna Amir, Kissies, Paulina och Desiree som konstant har nå bråk på G med den andre.
I början av sommaren var det Kissie och Amir som höll ihop och betedde sig som real BFF, men man kanske förstod att det skulle ta slut när Kissie började söka efter en ny BFF?

Desiree och Paulina höll också ihop i början av sommaren och betedde sig som real BFF.

Men sen kom de första bråket emellan Paulina och Desiree, de bråkade nästan hela tiden om små saker och efter ett tag blev det blogg bråk och slutade med att de slutade umgås.
Paulina började umgås med Amir och Kissie accepterade det eftersom Paulina inte umgicks med Desiree längre som är Kissies största konkurens inom fjortis/bloggvärlden.
Desiree, trodde att hon var kompis med Amir. Men det va hon tydligen inte då enligt honom och Paulina.
Men sen när Amir och Kissie var i Finlad, såg de att Paulina och Desiree hade blivet vänner igen och då förbjöd Kissie, Amir från att träffa Paulina. Men varför skulle kan lyssna på henne?
Paulina och Amir fortsatte att umgås och Kissie skickade tillslut ett breakup sms till Amir och sa upp deras vänskap eftersom han umgicks med småtjejer tyckte hon.
Bloggbråket mellan Kissie och Amir började, Amir umgås fortfarande med Paulina men nu har Desiree kommet in i leken och börjat umgås med dem två och skriver på sin blogg att hon älskar Amir.
Hur ska detta sluta?
Kommer Amir och Kissie bli vänner? Kommer Amir och Paulina fortfarande vara the new BFF paret eller kommer Desiree ta Paulinas plats? Kommer Paulina och Desiree kunna hålla sams?

de fyra blondinerna

bilder lånade från Desiree, Amir, Paulina och Kissie.                              hotblogggossip                                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback